Esa Pulliainen C-Combo & Mr Breathless, pe 7.9. klo 20.00

Esa Pulliainen C-Combo & Mr Breathless, pe 7.9. klo 20.00

 

Rock'n Roll klubi
Esa Pulliainen  & C-Combo aloitti rautalankainstrumentaaliuran vuonna 2008 Esa Pulliainen Cocktail-Combona. Legendaarinen Esa Pulliainen on Agents-yhtyeen keulahahmo, kitaristi ja sovittaja sekä tunnettu tuottaja musiikkialalla. Esa Pulliainen C-Combossa soittavat Esa Pulliaisen (kitara) lisäksi hänen veljensä Kai Pulliainen (basso) sekä Toni ”El Blanco” Liimatta (rummut). Kokoonpanon innoittajina ovat Esa Pulliaisen mukaan toimineet ”vanhat nelkyt-viiskytlukujen cocktailbändit, jotka soittivat hiljaa kapakan nurkassa”.
Helmikuussa 2013 Esa Pulliainen C-Combo julkaisi debyyttilevynsä. ”Instrumentaalimusiikki ja suomalainen rautalanka on kaikkien tekemisieni ydin. Haluan omalta osaltani kunnioittaa juhlavuotta tällä levyllä”, sanoo Pulliainen. Albumia voidaan pitää myös legendaarisen Agents-kitaristin ensimmäisenä soololevynä, jota fanit ovat odottaneet vuosikymmeniä.
Tervetuloa tanssimaan ja fiilistelemään Pajaan Pulliaisen ja C-Combon tahtiin.Lippu oikeuttaa valinnan mukaan joko sali-, parvi-, tai seisomapaikkaan.
Salipaikoilla istutaan pöydissä. Pöydissä täytetään kaikki paikat, erillisiä paikkalippuja ei ole.
Samassa ostotapahtumassa ostetut liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen / viereisiin pöytiin.
Parvipaikat ovat kaidepaikkoja baarijakkaroilla. Eivät sovellu liikuntaesteisille.
Seisomapaikka ei oikeuta pöytään, eikä baarijakkaraan.


Krapin Paja, Rantatie 2 Tuusula


23,00 €

* Vaaditut kentät