JOUEZ!, su 30.9. klo 16.00

JOUEZ!, su 30.9. klo 16.00

 

Musiikkiteatteriklubi

Elina Mustosen JOUEZ! yhdistää Molièren ajattomat henkilöhahmot ja aikakauden musiikin helposti lähestyttäväksi musiikkiteatteriksi.


JOUEZ! – Molièren matkassa tekee Molièren tuotannon tutuksi tunnissa.  Tavanomaisesta poiketen tässä musiikkiteatteriesityksessä muusikon ja näyttelijän työt tekee yksi ja sama henkilö. Esitys koostuu kohtauksista Molièren näytelmistä Luulosairas, Tartuffe, Saituri, Ihmisvihaaja, Naisten koulu, Don Juan, Oppineita naisia, Sievistelevät hupsutja Versaillesin impromptu. Tätä kaikkea täydentää ja peilaa aikakauden rikas musiikki.
JOUEZ! - Molieren matkassa -esityksen musiikin ovat säveltäneet Molièren yhteistyökumppanit Jean-Baptiste Lully ja Marc-Antoine Charpentier sekä barokin ajan tärkeimmät ranskalaiset cembalosäveltäjät Louis CouperinJean-Henry d’AnglebertFrançois Couperin ja Jean-Babtiste Forqueray. Esityksen musiikki soitetaan aikakauden suosituimmalla kosketinsoittimella, cembalolla.
Saumattomasti yhteen lomittuvat tekstit ja musiikki muodostavat samalla kuvan Molièren elämästä, mutta ennen kaikkea näytelmien yleisinhimillisestä ja ajattomasta sanomasta.Lippu oikeuttaa valinnan mukaan joko sali-, parvi-, tai seisomapaikkaan.
Salipaikoilla istutaan pöydissä. Pöydissä täytetään kaikki paikat, erillisiä paikkalippuja ei ole.
Samassa ostotapahtumassa ostetut liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen / viereisiin pöytiin.
Parvipaikat ovat kaidepaikkoja baarijakkaroilla. Eivät sovellu liikuntaesteisille.
Seisomapaikka ei oikeuta pöytään, eikä baarijakkaraan.


Krapin Paja, Rantatie 2 Tuusula22,00 €

* Vaaditut kentät