Isojen tyttöjen ja poikien laulut, ke 01.05. klo 16.00

Isojen tyttöjen ja poikien laulut, ke 01.05. klo 16.00

 

Pajan klubi
Kun ruma sana sanotaan kauniisti – niin kuin se on.
Vappupäivänä Pajassa kuullaan rakkauden korkeaveisuja kansankielellä. Lauluja, jotka kaikki ovat kuulleet jonkun kaverin kotona. 
Yliopiston kansanrunouden arkistosta kootusta materiaalista, 1970-luvun alussa, julkaistiin punakantinen ”Isojen poikien lauluja” -kirja. Hieman myöhemmin julkaistiin äänite LP-levyinä ja C-kasetteina. Kapellimestarina ja sovittajana hääri Jani Uhlenius ja tuottajana Pekka Gronow. ”Se oli äänite, jonka kaikki oli kuullut jonkun kaverin luona”, muistelee Uhlenius pilke silmäkulmassa. Äänite myi kultaa ja oli luonnollisesti Yleisradion kiellettyjen levyjen listalla. Myös isojen tyttöjen lauluja on julkaistu, vihreä kantisessa kirjasessa.
Nämä kansanläheiset rakkauden korkeaveisut ovat kapellimestari/haitaristi Jani Uhlenius, toimittaja ja juontaja Marko Terva-aho, laulaja Lotta Häkkinen ja muusikko/näyttelijä Make Häkkinen uudelleen lämmittäneet yleisön ihasteltavaksi. Laulujen lomassa Terva-aho raottaa Suomen kansan usein niin turhan vaiettua rakkauselämää journalismin ja kansantajuisen tieteen valossa.
Ohjelma on K-18. 


Lippu oikeuttaa valinnan mukaan joko sali-, parvi-, tai seisomapaikkaan.
Salipaikoilla istutaan pöydissä. Pöydissä täytetään kaikki paikat, erillisiä paikkalippuja ei ole.
Samassa ostotapahtumassa ostetut liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen / viereisiin pöytiin.
Parvipaikat ovat kaidepaikkoja baarijakkaroilla. Eivät sovellu liikuntaesteisille.
Seisomapaikka ei oikeuta pöytään, eikä baarijakkaraan.


Krapin Paja, Rantatie 2 Tuusula

15,00 €

* Vaaditut kentät