Ominaisuudet

Liput Pajaan

Liput toimitetaan sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkistathan etteivät ne ole joutuneet roskapostiin.Ajoittain lipun saapuminen voi viedä hetken.
Pajan ovet avataan 1½ tuntia ennen tapahtuman alkua. Saman ostotapahtuman liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen pöytään. Perjantain ja lauantain klubeilla tarjoillaan klubiaterioita. Valittavana on ennakkoon ostettavia kolmen herkun paketteja minkä lisäksi kaikilla klubeilla on mahdollista ostaa pientä naposteltavaa ilman ennakkovarausta. (Ruokatilaukset on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta. (Esim. mikäli tilaisuus on lauantaina klo 20, tilaukset on tehtävä keskiviikkona klo 20 mennessä) Erikoisruokavalioista pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme tilauksen tekemisen jälkeen, myynti@krapi.fi / 09274841.

Ravintola Krapihovin viiden vuoden ajan illallinen tapahtumapäivänä erikoishintaan 35e/hlö (ma-la) lipun oston yhteydessä.
(etu ei koske Krapihovin joulupöytää 24.11 - 22.12.17)
Pöytävaraukset Krapihoviin ja Mankeliin sekä Hotelli Krapin majoitusvaraukset voi tehdä myös verkossa tai myynti@krapihovi.fi / 09274841. www.krapi.fi