Ominaisuudet

Muut

Liput toimitetaan sähköpostitse, joten tarkistathan sähköpostiosoitteesi oikeinkirjoituksen. Mikäli lippuja ei kuulu, tarkistathan etteivät ne ole joutuneet roskapostiin.Ajoittain lipun saapuminen voi viedä hetken. 
Pajan ovet avataan 1½ tuntia ennen tapahtuman alkua. Saman ostotapahtuman liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen pöytään. Perjantain ja lauantain klubeilla tarjoillaan teemoihin sopivia Street Food kokonaisuuksia. Valittavana on ennakkoon ostettavia kolmen herkun paketteja minkä lisäksi kaikilla klubeilla on mahdollista ostaa pientä naposteltavaa ilman ennakkovarausta. (Ruokatilaukset on tehtävä viimeistään kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta. (Esim. mikäli tilaisuus on lauantaina klo 20, tilaukset on tehtävä keskiviikkona klo 20 mennessä) Erikoisruokavalioista pyydämme olemaan yhteydessä myyntipalveluumme tilauksen tekemisen jälkeen, myynti@krapi.fi / 09274841. 
Ravintola Krapihovin viiden vuoden ajan illallinen tapahtumapäivänä erikoishintaan 35e/hlö (ma-la) lipun oston yhteydessä.
Pöytävaraukset Krapihoviin ja Mankeliin sekä Hotelli Krapin majoitusvaraukset voi tehdä myös verkossa tai myynti@krapihovi.fi / 09274841. www.krapi.fi