Silvennoinen & Hela Band, to 5.12. klo 20.00

Silvennoinen & Hela Band, to 5.12. klo 20.00

 

Suomalainen pitkän linjan blueskitaristi-laulaja Heikki Silvennoinen on tehnyt mittavan ja menestyksekkään päivätyön muusikkona ja myöhemmin näyttelijänäkin. Silvennoinen keikkailee ahkerasti usean kokoonpanon kanssa, viimeisimpänä Silvennoinen & Maijanen Band ja SF-Blues. Kunnioitettavan työn bluesin saralla tehnyt Silvennoinen valmistelee keikkailun ohella myös uutta soololevyään.
Heikki Hela tunnetaan muun muassa legendaarisen Kummeli-ryhmän jäsenenä. Hänen laulajauransa alkoi 1980-luvulla ja tunnetuimpia kappaleita ovat muun muassa Uneton yö ja Hillitön hopeinen kuu. Vuonna 1994 Hela palkittiin Emma-gaalassa Miessolisti-tulokkaana. Hela on uransa aikana julkaissut yhteensä kuusi albumia, joista uusin, Yhdessä & Erikseen,  julkaistiin marraskuussa 2017. 

Illan aloittaa järvenpääläinen mainio duo Juippi & Juippi.
Nämä juipit, Jukka Haikonen (mandoliini ja dobro) ja Mikko Perkoila (kitara ja huuliharppu) esittävät vuosikymmenten kokemuksella amerikkalaisperäistä folk/kantri/blues/bluegrassmusiikkia.
Juippien ohjelmisto koostuu biiseistä jotka on jääneet aikojen alussa takaraivoon soimaan ja haluavat nyt tulla hyödynnetyiksi, kuten Jimmie Rodgersia, Hank Williamsia, Merle ja Randy Travisia, Hy Zaretia, J.J.Calea, Jerry Jeff Walkeria, Guthriea, Dylania alkukielellä tai suomeksi omina käännöksinä - mukana myös amerikansuomalaisia juttuja.


Ovet Pajaan avataan klo 18.30
Juippi & Juippi duo aloittaa illan klo 20.00 
Silvennoinen & Hela Band nousee lavalle noin klo 21.15.


HUOM! OSTETTUJA LIPPUJA EI VOI VAIHTAA EIKÄ NIITÄ LUNASTETA TAKAISIN.
Lippu oikeuttaa valinnan mukaan joko sali-, parvi-, tai seisomapaikkaan.
Salipaikoilla istutaan pöydissä. Pöydissä täytetään kaikki paikat, erillisiä paikkalippuja ei ole.
Samassa ostotapahtumassa ostetut liput pyrimme järjestämään yhtenäiseen / viereisiin pöytiin.
Parvipaikat ovat kaidepaikkoja baarijakkaroilla. Eivät sovellu liikuntaesteisille.


Seisomapaikka ei oikeuta pöytään, eikä baarijakkaraan.


Krapin Paja, Rantatie 2 Tuusula

29,50 €

* Vaaditut kentät