Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 8.12.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Krapihovi Oy y-tunnus 0131548-5. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Ruoka- ja tavaratuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Lahjakortit myydään arvonlisäverottomana. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä yrityksen kotisivuilta www.krapi.fi.

Tilauksen yhteydessä maksetut tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Noudettaessa maksettavat tilaukset vahvistetaan niin ikään sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet ja tilauksen noutoaika ja paikka.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä tai noudettaessa riippuen tuotteesta. Osa tuotteista on mahdollista maksaa vain noudettaessa. Heti maksettavat tilaukset voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.  

Maksu noudettaessa

Mikäli tilausta tehdessä järjestelmä tarjoaa maksutavaksi maksu noudettaessa, tilauksen maksaminen tapahtuu tilauksen noudon yhteydessä. Tällöin maksuvälineinä käy käteinen raha sekä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Maksu noudettaessa saattaa joidenkin tuotteiden kohdalla olla myös valinnainen vaihtoehto.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme tilauksen postin välityksellä.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimitustapoja ovat postitus sekä nouto yrityksen tiloista Tuusulasta. Toimitustapa osoitetaan tilausta tehdessä tai se on tilaajalle valinnainen tilatuista tuotteista riippuen. Ruokatuotteet ovat aina noudettavia tuotteita. Lähetettävät tilaukset sisältävät posti- ja pakkauskulut, noudettavista tuotteista emme peri toimituskuluja. Postitettavat tilaukset toimitamme kirjeinä. Noudettavat tilaukset noudetaan Ravintola Krapihovista, osoitteesta Rantatie 2, Tuusula.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Noudettavilla tuotteilla ei ole palautusoikeutta tuotteiden ollessa virheettömiä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi
  • sekä kopio Krapihovi Oy:n tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Krapihovi Oy
Rantatie 2, 04310 Tuusula

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@krapi.fi tai postitse:

Krapihovi Oy
Rantatie 2, 04310 Tuusula

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Verkkokaupasta tilatut lahjakortit ovat voimassa vuoden tilauksen suorittamisesta. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Krapihovi Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Krapihovi Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.